SchuttingPlaza.nl: online jouw schutting samenstellen

Online je eigen schutting in elkaar klikken? Dankzij de nieuwe site SchuttingPlaza.nl is dit in enkele minuten geregeld.

Voor Green-Lab ontwikkelde Stormachtig de website SchuttingPlaza.nl. “In samenwerking met de klant creëerden we de frisse huisstijl en bouwden we de configurator in WordPress”, vertelt Tim Kraaijvanger van Stormachtig. “In deze configurator zitten honderden rekenformules verwerkt, waardoor een bezoeker aan het eind van de configurator direct een scherpe prijs voor de schutting krijgt.”

Naast een normale schutting met houten palen of betonnen palen is het bij SchuttingPlaza.nl ook mogelijk om een gepotdekselde schutting te kopen. “Dit is toch wel de trend van de laatste jaren”, vervolgt Tim. “De professionals van SchuttingPlaza.nl komen de schutting niet alleen leveren, maar – indien gewenst – ook plaatsen.”

In vijf minuten de erfafscheiding regelen? Natuurlijk!

Het echte werk begint nu pas. “Dankzij een diepe integratie met Google Analytics kunnen we exact zien waar bezoekers afhaken in het configuratieproces”, zegt Tim. “Pagina’s waar veel bezoekers de site verlaten gaan we optimaliseren.”

De eerste dag dat de site live stond, kwamen er al direct enkele offerte-aanvragen binnen. “De klant heeft er geen werk aan. De bestellingen komen automatisch bij de klant binnen en de klant betaalt direct met Mollie.”